Protecția contului
Pentru a asigura securitatea contului tău Critical Ops și pentru a te asigura că îl poți recupera dacă este necesar, este important să urmezi cele mai bune practici pentru protejarea contului. Iată cum îți poți proteja contul:
Conectează-ți contul
Conectează-ți contul la Facebook, Google, Apple ID sau Game Center. Aceasta este singura modalitate de a-ți recupera contul dacă pierzi accesul la el.
Fără conectare, nu îți poți recupera contul dacă este pierdut.
Citește mai multe despre cum să îți salvezi și să îți conectezi contul aici.
Păstrează-ți informațiile în siguranță
Activează autentificarea cu doi factori pe contul conectat pentru securitate suplimentară.
Nu împărtăși niciodată detaliile contului tău cu nimeni, nici măcar cu cel mai bun prieten al tău.
Dezvoltatorii Critical Ops nu îți vor cere niciodată informațiile contului.
Partajarea sau tranzacționarea conturilor
Conform Termenilor de utilizare, partajarea, vânzarea sau tranzacționarea conturilor este strict interzisă. Aceasta include împrumutarea sau împrumutul conturilor ori cumpărarea conturilor de la terți.
Dacă detectăm că contul tău a fost partajat, vândut sau tranzacționat, acesta va fi blocat permanent.
Cont spart
Dacă contul tău este spart, trebuie să contactezi imediat platforma la care este conectat contul tău (de exemplu, Facebook, Google, Apple) pentru a-l securiza. Securitatea contului este responsabilitatea jucătorului și este important să acționezi cât mai repede posibil pentru a-ți proteja contul.
Din păcate, dacă pierzi accesul la platforma conectată (cum ar fi contul tău Facebook sau Google), nu putem recupera contul tău Critical Ops.
Mai multe conturi pe un singur dispozitiv
Nu oferim suport și nu recomandăm utilizarea mai multor conturi pe același dispozitiv. Acest lucru poate duce la probleme cu contul și nu putem ajuta la recuperare dacă un cont este pierdut sau inaccesibil din cauza utilizării mai multor conturi.
Te rugăm să te asiguri că folosești un singur cont pe dispozitiv pentru a evita orice complicații. Dacă ai mai multe conturi, îți sugerăm să îl alegi pe cel pe care dorești să îl folosești în continuare și să te autentifici exclusiv cu acesta.