Aby zapewnić bezpieczeństwo swojego konta Critical Ops i mieć możliwość jego odzyskania w razie potrzeby, ważne jest przestrzeganie najlepszych praktyk ochrony konta. Oto jak możesz zabezpieczyć swoje konto:

Połącz swoje konto

  • Połącz swoje konto z Facebookiem, Google, Apple ID lub Game Center. To jedyny sposób na odzyskanie konta, jeśli utracisz do niego dostęp.

  • Bez połączenia konta nie będziesz mógł go odzyskać, jeśli je utracisz.

  • Przeczytaj więcej o tym, jak zapisać i połączyć swoje konto tutaj.

Chroń swoje dane

  • Włącz uwierzytelnianie dwuskładnikowe na połączonym koncie, aby zwiększyć bezpieczeństwo.

  • Nigdy nie udostępniaj danych swojego konta nikomu, nawet najlepszemu przyjacielowi.

  • Twórcy Critical Ops nigdy nie poproszą Cię o informacje dotyczące Twojego konta.

Udostępnianie lub handel kontami

  • Zgodnie z naszym Regulaminem, udostępnianie, sprzedaż lub handel kontami są surowo zabronione. Obejmuje to pożyczanie lub wypożyczanie kont, a także kupowanie kont od osób trzecich.

  • Jeśli wykryjemy, że Twoje konto zostało udostępnione, sprzedane lub wymienione, zostanie ono trwale zablokowane.

Zhakowane konto

  • Jeśli Twoje konto zostanie zhakowane, musisz natychmiast skontaktować się z platformą, z którą jest ono połączone (np. Facebook, Google, Apple), aby je zabezpieczyć. Bezpieczeństwo konta jest odpowiedzialnością gracza, dlatego ważne jest, aby jak najszybciej podjąć działania w celu ochrony swojego konta.

  • Niestety, jeśli utracisz dostęp do połączonej platformy (takiej jak konto Facebook lub Google), nie możemy odzyskać Twojego konta Critical Ops.

Wiele kont na jednym urządzeniu

Nie obsługujemy ani nie zalecamy korzystania z wielu kont na tym samym urządzeniu. Może to prowadzić do problemów z kontem, a my nie możemy pomóc w jego odzyskaniu, jeśli konto zostanie utracone lub będzie niedostępne z powodu korzystania z wielu kont.

Upewnij się, że korzystasz tylko z jednego konta na urządzenie, aby uniknąć komplikacji. Jeśli masz więcej niż jedno konto, sugerujemy wybranie tego, z którego chcesz nadal korzystać, i logowanie się wyłącznie na nie.

Czy to było pomocne?